Coafuri de top pentru mirese primavara-vara 2019

Coafuri de top pentru mirese primavara-vara 2019

Miresele anului 2019 au o multime de modele de coafuri de unde alege pentru a se simti ca niste adevarate regine in ziua nuntii.

Cocul este clasic printre coafurile de mireasa in anul 2019. Acesta este un mod frumos de pune in evidenta fața radianta a miresei. Cocul inalt este o necesitate reala, dar puteti opta pentru mai multe optiuni moderne. Cocuri mici, modele accesorizate, exista o multime de variante potrivite pentru toate miresele.

publicitate


Coafuri romantice, cum ar fi stilul anilor 20, sunt unele care sunt recomandate pentru miresele anului viitor. Avand in vedere ca stilurile retro sunt la mare cautare in 2019, nu ezitati sa adoptati coafuri vintage cu carari si suvite groase ondulate.

Coafurile de mirese cu impletituri sunt la moda anul viitor. Ele vin in toate formele, iar canalul Youtube este inundat cu tutoriale. Astfel incat sa puteti vedea o varietate de modele. Alegeti stilul care va caracterizeaza si care va ajuta sa aveti un look perfect la nunta dvs.

Coafura cu valuri si prins intr-o parte, este un mod elegant de a purta parul lung si este ideal pentru rochiile cu un decolteu asimetric sau fara spate.

Shares 51

Lasă un răspuns