Coafuri moderne pentru fata rotunda 2019-2020

Coafuri moderne pentru fata rotunda 2019-2020

Daca v-ati plictisit de aceeasi coafura de zi de zi, atunci trebuie sa faceti o schimbare pentru a avea un look modern. Sa vedem care sunt cele mai modrne coafuri pentru fata rotunda in 2019.

Buclele lungi naturale sunt una dintre cele mai moderne coafuri pentru fata rotunda. Ele sunt ideale pentru femeile cu parul lung dau mediu.

publicitate

Desi multi cred ca parul scurt nu este cea mai buna coafura pentru fata rotunda, acest stil este cheia pentru a avea un look fresh, modern si usor de aranjat.

De asemenea, parul lung si drept este una dintre cele mai bune coafuri pentru fata rotunda. In 2019, acest stil trebuie sa fie insotit de un breton gros si lung.

Coafura bob este alegerea cea mai potrivita pentru fata rotunda. Daca va place sa purtati breton, atunci puteti alege unul foarte drept care sa completeze foarte bine coafura.

Pentru femeile cu adevarat curajoase, stilistii propun coafurile asimetrice inspirate de stilul punk, cu diferente mari de lungime intre diferitele portiuni ale calotei. Coafurile asimetrice va vor conferi un aer chic si modern in acelasi timp.

Shares 0

Lasă un răspuns