Cum va coafati parul in primavara-vara 2019

Cum va coafati parul in primavara-vara 2019

Un mod simplu, ușor și rapid de a vă diferenția coafura este sa adăugati un accesoriu. Suna foarte simplu si acestea sunt sugestiile marilor case de moda pentru primavara-vara 2019.

Este timpul să strângeți idei din colecțiile lor. Toți se bazează pe modele elegante, acoperite cu generozitate de cristale, textile mari sau mici, eșarfe de mătase în nuanțe de fructe coapte și tot felul de sâmburi.

publicitate

Vă sugeram să aruncați o privire la cele mai recente accesorii de păr și să vă pregătiți pentru sezonul “fără pălărie” la timp.

Diademe

Mulțumită lui Mucha Prada, diademele au devenit un accesoriu major pentru sezonul viitor. Designerul prezintă modele satinate voluminoase în toate nuanțele curcubeului, precum și inele din plastic, ornamentate cu pietre lucioase, care pot înlocui cu ușurință toate celelalte decorațiuni din setul de seară. În afară de ea, noua tendință a fost susținută de RED Valentino, care a făcut o curbă și mai profundă în eleganță. În general, în italiană, Dolce & Gabbana și Gucci au pus tot felul de cristale pe accesoriu.

Bentite

În noul sezon, designerii își recunosc colectiv dragostea bentitelor de mătase, catifea și satin, înfrumusețate cu ornamente orientale complicate și motive moi colorate. Favoritele noastre sunt Cult Gaia, Gucci și Etro.

Agrafele

Nu există restricții în primăvara – vară: atât agrafele mici, cât și cele mari sunt de actualitate. Astfel, agrafele care au fost în vârful popularității lor în anii 1990, în noul sezon se reîntorc triumfător pentru a decora cele mai moderne coafuri.

Cu ajutorul lor, este ușor, rapid și eficient pentru a coafa părul într-o coadă scurta sau pentru a vă decora împletiturile. Pentru fanii minimalismului, designerii au introdus șiruri invizibile pentru a-ți personaliza părul in câteva minute.

 

Shares 0

Lasă un răspuns