Se poarta tunsoarea bob foarte scurta in vara 2019

Se poarta tunsoarea bob foarte scurta in vara 2019

Daca va place parul scurt, chiar foarte scurt, puteti incerca o tunsoare care aminteste de armata. Parul nu are mai mult de doi centimetri lungime si tunsoarea are o alura puternic masculina.

La cele mai noi prezentari marca Alexander Wang, Stella McCartney, Maison Margiela tunsoarea bob foarte scurta, pana la lobul urechii, cu un breton la fel de scurt, taiat aproape brutal, este tunsoarea la moda pentru toamna. Incercati s ao purtati in culori asortate cu anotimpul, anume aramiu deschis, blond aluna sau puteti merge pe nuante clasice de negru si blond.

publicitate

Puteti inviora aspectul cu un breton sic sau cu o culoare a parului mai deschisa, cum ar fi un roscat sau un mov-lila. Desigur, asa cum spuneam, nu toate femeile vor fi dispuse sa poarte parul atat de scurt, numai daca sunt indraznete si le place sa iasa in evidenta cat mai mult. Tunsoarea pune in valoare trasaturile cele mai frumoase ale chipului si linia obrajilor.

Tunsorile cu breton isi pastreaza locul in galeria tunsorilor la moda in acest sezon. Indiferent de lungimea parului, bretonul este sic, feminin si elegant. Mai mult de atat, puteti sa purtati bretonul inegal, care sa duca un plus de modernitate coafurii voastre si s ava faca sa pareti si mai sofisticata decat sunteti de obicei.

Shares 0

Lasă un răspuns