Tunsori moderne care te intineresc 2019-2020

Tunsori moderne care te intineresc 2019-2020

Ce femeie n-ar vrea o tunsoare moderna, care sa o intinereasca si care sa ii mascheze adevarata varsta macar cu cativa ani?

Bretonul lung, dat intr-o parte, este solutia ideala pentru a ascunde o frunte lata, generoasa. Acest tip de breton alungeste fata si o intinereste. Parul trebuie sa fie lipsit de volum in zona bretonului, care trebuie sa stea ,,lipit’’ de cap, pentru a nu da volum intr-o zona nedorita.

publicitate

Accesoriile pentru par sunt la moda in 2019. Orice coafura sau tunsoare poate fi infrumusetata cu cateva accesorii, de la cele mai simple, pana la unele mai ,,bogate’’, care sa traga atentia si sa acopere anumite lipsuri ale texturii parului sau ale lungimii sale.

Vorbim aici de la cunoscutele extensii pentru par, care transforma un par scurt sau mediu intr-unul foarte lung de pe o zi pe alta, dar si de tot felul de bentite, cleme, fundite etc.

Aplicate in zona crestetului, aceste accesorii va pot ajuta sa va alungiti chipul, sa pareti mai slabe si sa inlaturati aspectul obrajilor mai plinuti.

Suvitele lungi, datorita dispunerii lor verticale, iti pot alungi forma fetei. Aveti grija insa sa nu fie nici prea scurte, nici prea voluminoase, pentru ca efectul va fi exact opusul a ceea ce doriti. Suvitele crete pot scurta lungimea in mod considerabil, asa ca aveti mare grija la lungimea lor. 

Tunsoarea bob scurt a devenit foarte populara in ultima vreme. Aceasta tunsoare poate transforma total aspectul unei femei, facand-o sa para mai tanara cu cativa ani buni.

Shares 54

Lasă un răspuns