Tunsori moderne cu breton 2019-2020

Tunsori moderne cu breton 2019-2020

2019 aduce diverse stiluri de breton sunt in tendinte si sunt potrivite pentru femeile de toate varstele.

Tunsorile cu breton lung ofera un look mai romantic si trendy, acestea fiind in tendinte in anul 2019. Puteti sa realizati coafuri minunate fara nici un efort. Acesta este ideal pentru fata rotunda sau patrata, insa poate fi purtat cu stil si de catre persoanele care au fata ovala sau alungita. In acest an, bretonul lung, drept si bogat se opeste fix deasupra sprancenelor.

publicitate

O tunsoare bob cu breton lateral se incadreaza intre un stil chic si clasic. Pentru acest stil de tunsoare bob cu breton va trebui sa aplicati ulei de argan spray si alte produse cosmetice pentru protectie, inainte de a folosi placa de indreptat parul sau alte ustensile de coafat.

Tunsorile pixie cu breton sunt foarte populare in anul 2019. La aceste tipuri de tunsori puteti adopta un breton drept, lateral sau filat.

Cele mai moderne tunsori care arata foarte bine cu breton sunt: tunsorile in scari, bob, pixie, filate, cu parul drept sau ondulat, etc. Puteti sa alegeti un breton lateral, maxi, filat, drept, rotund sau asimetric.

Shares 1

Lasă un răspuns