Tunsori moderne pentru femei de 40 de ani

Tunsori moderne pentru femei de 40 de ani

Exista o multime de stiluri de tunsori moderne pentru femeile de 40 de ani.


In functie de trasaturile fetei, puteti alege diverse coafuri care sa va evidentieze trasaturile de care sunteti mandre sau sa le mascheze pe cele care nu va prea plac.

publicitate

Tunsorile asimetrice, cu varfurile inegale, sunt destinate femeilor care vor putina ,,nebunie controlata’’ in tinuta lor. Bretonul mai lung, purtat lejer, acoperind partial chipul, intr-un mod atractiv, cu un volum dat de tunsoarea in straturi. Este una dintre tunsorile care ii dau femeii incredere in sine si o fac sa se simta ca la a doua tinerete. 

Parul poate fi tuns pana la umeri, drept sau ondulat, cu colturile lasate in jos, de-a lungul fetei. Sau dat usor dupa ureche, lasand astfel chipul liber. Culorile recomandate sunt cele solare. In acest fel, veti sublinia textura fina a parului si a conferi purtatoarei un aspect rafinat.

Una dintre cele mai deosebite tunsori pentru femeile de 40 de ani este cea care a fost promovata de regretata printesa Diana a Marii Britanii. Un bob mai lung, intr-o nuanta de blond. Aceasta tunsoare va da un aer elegant, asemenea unei printese.

Shares 0

Lasă un răspuns