Tunsori par mediu cu breton 2019-2020

Tunsori par mediu cu breton 2019-2020

Noile tendinte de tunsori combina diferite caracteristici, ca stiluri usor de intretinut si versatile. Astfel, femeile pot experimenta diferite stiluri, fara sa petreaca mult timp in fata oglinzii.

Tunderea parului are un impact bine definit asupra modului in care esti capabila sa iti aranjezi parul cat mai natural posibil. Prea multa stratificare nu se poarta anul acesta, asa ca incearca sa mentii parul cat mai natural.

publicitate

Opteaza pentru straturi delicate sau tunsori boante, incat sa-ti permita sa arati natural si sa aranjezi parul intr-o varietate de moduri. Simplu si lejer, este o metoda de aranjare, iar noile instrumente iti permit sa experimentezi texturi drepte, crete sau ondulate.

Exista o varietate de coafuri, care se potrivesc cu lungimea medie a parului. Cocurile simple rasucite, coafurile rasucite de epoca, rasucirile frantuzesti, cocurile joase, coafurile stilate sunt cateva dintre imaginile fabuloase pe care le poti obtine.

Bretonurile arata fabulos si pot aduce o varietate de beneficii, incat ascund imperfectiunile si atrag atentia asupra trasaturilor faciale. Acestea ar trebui sa fie adaptate formei fetei, deci exista o varietate de stiluri din care poti alege.

Cheia este sa adaptezi bretonul la nevoile tale si sa pastrezi textura dreapta, indiferent de varsta sau textura parului, daca vrei sa scoti ce este mai bun din parul tau.

Bretonul asezat intr-o parte, asimetric sau bont arata minunat, asa ca transforma imaginea ta alegandu-le pe cele mai perfecte. Bretonurile pot fi usor de aranjat cu agrafe si diferite accesorii, asa ca nu trebuie sa le evidentiezi intotdeauna.


Shares 67

Lasă un răspuns