Tunsori pixie 2019-2020

Tunsori pixie 2019-2020

Daca sunteti in cautarea unei schimbari de look, atunci tunsorile pixie sunt ideale pentru o noua schimbare in anul 2019.

Tunsoarea pixie are avantajele sale, aspectul ciufulit ofera o nota de tineret, in cazul in care este nevoie ca o femeie in toata firea sa arate mai tanara, mai eleganta si mai atractiva.

publicitate

Aceste stiluri de tunsori sunt foarte practice si ne ajuta sa facem fata zilelor in care este foarte cald afara, ele sunt de asemenea, foarte confortabile, elegante. Ele sunt usor de intretinut, trebuie doar sa va spalati parul, sa-l pieptenati si sa il aranjati dupa bunul plac.

La prima vedere, tunsoarea pixie nu ofera diversitate. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevarat. Puteti alege intre diferite variante de par Pixie – lins inapoi cu efect umed, ciufulit, pieptanat (versiune punk), cu bucle luminoase si altele. O modalitate simpla de a diversifica parul scurt, prin adaugarea de accesorii indraznete.

Pentru un aspect retro, puteti adauga o eșarfa colorata sau sa legati o panglica pe cap si astfel veti obtine un stil rock. Nu exista restrictii cu privire la accesoriile pentru tunsoare pixie.

Nu va fie frica sa purtati cercei voluminosi. Ei se combina minunat cu o simpla coafura pixie.

Puteti adauga la o tunsoare pixie o banda groasa, sau una mai eleganta, cu efect 3D. Pentru un aspect mai jucaus puteti adauga cateva agrafe de par cu flori, nu va fie frica pentru a face astfel de combinatii.

Shares 90

Lasă un răspuns