Tunsorile in SCARI, in tendinte in 2019!

Tunsorile in SCARI, in tendinte in 2019!

Noutatea anului 2019 consta in faptul ca se merge pe aspectul modern, tineresc, pe alura aceea dezinvolta, care face ca fiecare femeie sa arate mai frumoasa si mai cocheta.


Exista o serie de tunsori, numite ,,in scari’’, care avantajeaza orice persoana. Lungimea parului ramane la la alegerea purtatoarei.

publicitate

Pentru a putea purta o asemenea tunsoare, trebuie ca parul sa fie sanatos, dat fiind faptul ca prin realizarea scarilor, volumul va fi redus substantial. Nu trebuie neglijat nici tipul de par. In functie de cat de pretentios este, trebuie aleasa o tunsoare in scari care sa va aranjeze.

Astfel, daca aveti parul drept, puteti purta parul tuns in scari, cu o carare pe mijloc, cu dimensiuni pornind de la nivelul barbiei si continuand pana la lungimea finala a parului.

Pentru parul ondulat, trebuie avut in vedere si gradul de incretire a buclelor. Daca incepeti prima scara de la un nivel prea ridicat, riscati sa se ridice mult prea sus si sa nu obtineti aspectul dorit.

In cazul parului de lungime medie, coafurile in scari pot fi o adevarata minune salvatoare, mai ales daca aveti parul subtire. Clasicul bob poate fi inviorat cu cateva scari fine, care sa dea volumul dorit. Parul subtiat, cu probleme, poate fi intretinut cu o asemenea tunsoare moderna, care sa ajute nu numai la crearea unui look de milioane, dar si la innoirea regulata a aspectului sanatos al parului.

La fel de bine, o tunsoare in scari, franjurata, va face sa pareti mai dinamice, mai energice si, inevitabil, mai tinere.

De regula, tunsorile scurte sunt destinate persoanelor cu adevarat indraznete. Tunsorile in scari sunt extrem de versatile. Purtatoarele lor sunt norocoase, intrucat pot mereu schimba ceva in aspectul lor, asa incat sa apara mereu altfel, mai aranjata, mai eleganta, mai jucausa sau, dupa caz, ceva mai serioasa.

Shares 85

Lasă un răspuns